A szerda esti csúcsban rövid, de tartalmas ámokfutás zavarta meg egy Ohio állambeli autópálya forgalmát. Egy autós a belső sáv és az elválasztó betonkorlát közötti, szűk területre lehúzódva kezdte el előzni a többieket. Persze nem fért el: letörte egy pick-up tükrét, nekiment három gépkocsinak, egy negyediket hátulról telibe talált, majd a korlátnak csapódva felborult, és eközben egy ötödik autót is megrongált.

Ez önmagában is megdöbbentő lett volna, ám emberünk ekkor kiugrott összetört autójából, és kiderült, hogy ámokfutását anyaszült meztelenül követte el. És ez még semmi: a férfi, aki a többi áldozattal ellentétben, csodával határos módon karcolásokkal megúszta a tömeges karambolt, futni kezdett az autópályán – úgy, ahogy volt, meztelenül.

Ahogy elhaladtak mellette, több autós is kikiabált neki, hogy kér-e ruhát, de ő csak loholt tovább. Végül két rendőr állította meg őt, sokkoló pisztolyt használva. Később átkutatták járművét, abban sem találtak ruhát.

Az autópálya órákon át zárva volt a bizarr baleset után; a férfi ellen gépkocsival elkövetett támadássorozat címén emelnek vádat. Az öt másik érintett autóból összesen hat embert szállítottak kórházba, közülük kettő súlyos állapotban van.