Szinte hetente hallhatunk rémtörténeteket az autóban hagyott gyermekekről. Ezúttal nem történt haláleset, ám az apa viselkedése nem kevésbé riasztó.

A 28 éves Donielle Rivers barátnője Range Rover terepjárójával furikázott egész nap. Többször is kiszállt és eltűnt rövid időre, az út szélén hagyva a járó motorú autót, majd visszapattant és tovább hajtott.

Az egyik ilyen távozás hosszabb lehetett a szokásosnál, mert amíg ügyeit intézte, a közterület-fenntartók fogták, és elvontatták a magára hagyott autót.

A férfi magából kikelve rohant a telefonon megadott kereskedésbe, és lelkesen kiabálta: “Ez az autóm, ez az autóm! “.

“Kit érdekel a kocsi, azt mondja meg, kié ez a gyerek! ” – támadta őt le a telep vezetője, rámutatva a tízhónapos, alvó csecsemőre, akit az autó átvizsgálása során a hátsó ülésen, egy takaró alatt találtak.

“Ja, az is az enyém.” – tette hozzá közömbösen Rivers, majd amikor megtudta, hogy a társaság értesítette a rendőrséget, beugrott a Range Roverbe, és elviharzott – a gyerek nélkül. Nem sokkal később visszajött a csecsemőért, ám ekkor már a helyszínen várták a rendőrök, akik felvilágosították, hogy Florida államban tilos gépkocsiban magára hagyni gyermeket.

A gondatlan apuka ellen gyermekbántalmazás, valamint (ki gondolta volna) jogosítvány nélküli autóvezetés miatt emelnek vádat.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player