Napközben útkarbantartási munkálatok bénították meg az ország legforgalmasabb autópályáit, estére pedig kész káosz lett a közlekedés.
Az M1-es autópályán Budapest felé a bicskei és az M0-s autóúti csomópont közötti 23 km-es pályaszakaszon számos, több km-es torlódás alakult ki, mert nagyon erős a forgalom, a 34-es km-nél több gépkocsi ütközött össze a belső sávon, s az M0-s autóút elején az M5-ös autópálya felé aszfaltozzák az egyik sávot, csak a másik kettő járható. A lehetséges kerülőút az 1-es főút, de ott is szakaszos torlódások alakulnak ki.
Az M3-as autópályán Gödöllő és Bag között beton elválasztó elemekre cserélik ki a középső szalagkorlátot. A 27 ? 36 km között mindkét oldalon lezárták a belső sávot, a külső és a leálló, vagy a kapaszkodó sáv járható. Budapest felé a daruzási munkát a 35-33 km között ismét folytatják, mert a 3 km-es torlódás megszűnt, most újra csak a leálló sávon engedik a járműveket. Vásárosnamény felé ott holnap délig nem daruznak, végig két sávon lehet menni.
A 85-ös főúton az 54-es km közelében – Petőháza mellett a benzinkútnál ? korábban egy teherautó és egy személykocsi ütközött össze, a főutat lezárták, Fertőszéplak felé terelik el a forgalmat.
Az M7-es autópályán Letenye felé a 29-es km-nél három személyautó ütközött össze, a belső sávon állnak, torlódik a forgalom.