A 36 éves Minesh Parbat és barátnője, a 28 éves Lisa Watling egy kora esti romantikus vacsorából tartottak hazafelé, amikor rájöttek, hogy a férfi az étteremben felejtette mobiltelefonját. Visszamentek érte, ám amint ismét a nő lakása felé vették az irányt, a hölgy szerelemre gerjedt barátja iránt. Utóbbi saját bevallása szerint megpróbált ellenállni, de sikertelenül: a nő félmeztelenre vetkőzött, és beült a férfi ölébe – miközben ő autót vezetett!

A BMW Z3 szinte azonnal letért az útról, nekiütközött a járdaszigetnek, végigszántott egy fakerítést, majd megpördülve megállt a sáv közepén. A dél-angliai Crawley városában tavaly történt karambolsorozatban leszakadt az egyik ajtó; a bekötetlen nő azon keresztül kizuhant az aszfaltra – nem volt rajta más, mint a melltartója és a blúza. Így találtak rá a mentők, akik már nem tudtak segíteni rajta.

Halálos véget ért a részeg autós szex 3 Az autó vezetőjénél, aki deréktól lefelé szintén meztelen volt, a megengedettnél magasabb véralkoholszintet mért a rendőrség. A férfi hiába állította, hogy megpróbálta lebeszélni barátnőjét a közeledésről – a baleset előtti pillanatban 90-100 km/óra sebességgel haladtak -, az esküdtszék tegnap mindössze fél óra alatt bűnösnek találta őt halált okozó veszélyeztetésben.

Egyelőre nem tudni, hogy a bíróság milyen büntetést ró ki a férfira, de igen nagy az esélye annak, hogy letöltendő börtönbüntetésre ítélik.

Egy magyar, akire felnéznek a Forma-1 szupersztárjaifotó!