Minden rossz hírben van valami jó, és fordítva.


Az ausztrálok például korlátozott példányszámban kapnak csak a 300 lóerős, összkerékhajtású VW Golf R kombiból, ezt a néhány darabot azonban szó szerint tökéletesen felszerelték: az egyetlen rendelhető extra a nyitható panoráma napfénytető. 19 colos fekete alufelnik, a fűthető karbon-Nappa bőrülések, egy sor életvédelmi vezetőtámogató rendszer, valamint három exkluzív fényezés szerepel a listán.

Ezek után azt gondolnánk, a Wolfsburg Edition kivitelű kombi nyilván gyalázatosan drága, de nem: átszámítva még így is mintegy kétezer euróval kevesebbet kell fizetni a kistafírungozott modellért, mint amibe az R kombi Németországban kerül.

Luxusfelszereltségű izomkombi a Volkswagentől 3 Ráadásul a fent említett extrákkal a különbség még tovább nő: a fényezés 560 euró, a Pretoria felnik 1245 euró, az üléskárpit iszonyú 2730 euró (plusz kötelező motoros állítás 315 euróért) felárat jelent, így a különbözet 15 százalékra nő, amely már elég ahhoz, hogy az ember nagyon utálja az ausztrálokat és/vagy a Volkswagent.

Főleg innen Magyarországról, ahol eleve nem vásárolhatunk a 300 lovas kombiból.