Az Ohio állambeli Westlake-ben múlt szombaton hajnalban tartóztatták le a 24 éves Alexandria Mauert és 33 éves utasát, Kenneth Gillespie-t, akik ittasan és meztelenül autókáztak a városban.

A párra lakossági bejelentés után figyelt fel a rendőrség: állítólag egy áruház parkolója előtt őgyelegtek, anyaszült meztelenül.

Amikor azonban a járőr a helyszínre ért, a fiatalok már autójukban ültek, és komótosan haladtak az úttestet a járdától elválasztó fűszegélyen. Mindketten teljesen meztelenek voltak, a volánnál ülő nő pizzát majszolt, míg a férfi nyitott sörösdobozt tartott combjai között.

Az ittas párt annak rendje és módja szerint letartóztatták. Innentől elválik kettőjük története, ám a kalandok egyikük számára sem értek véget.

A hölgyet pár órával később az őrsre érkező családtagja kíséretében elengedték, ám még napkelte előtt ismét összefutott vele a járőr, igaz, ezúttal ruhában gyalogolt az út szélén. Mint mondta, hazafelé összeveszett családtagjával, kipattant az autóból, és elkezdett sétálni. Mivel mindezt eléggé agresszívan adta elő a rendőröknek, újfent letartóztatták.

A férfi esti programja sem volt unalmas: az egyébként drogügyek miatt próbaidős Gillespie még a rendőrségre menet összepisilte a járőrkocsit. Ezért, valamint közszeméremsértésért vádat emeltek ellene. Mivel ruhája egyáltalán nem volt, csak egy alsógatya és egy pulóver, a rendőrök kölcsönadtak neki egy rabruhát, hogy abban menjen haza kijózanodni.