A kaliforniai Rezvani egyike azon kevés autógyártó manufaktúrának, amelyek túljutottak a merész álmodozás fázisán, és valóban képesek voltak négy kerékre állítani félelmetes konstrukciójukat.

Az autó alapját a világ egyik legeszementebb kreációja, az Ariel Atom adja, ám az eleve kőkemény futóművet még feszesebbre hangolta a gyártó. A térhálós csővázat tetszetős, filigrán szénszálas panelekbe bújtatták, a hátsó kerekeket egy 2,4 literes, kompresszoros-turbós négyhengeres hajtja. Az 500 lóerőre becsült teljesítmény 266 km/óra végsebességet tesz lehetővé – csak azért nem többet, mert így a rövid áttételezéssel 3,0 másodperc alá szoríthatták a 0-100-as gyorsulás idejét.

Az autó nehezebb, mint egy Ariel Atom, de tömege még így sem éri el a 750 kilót. A belső tér szerelvényei jobbára festetlen szénszálas anyagból készültek, a szórakoztatásról iOS-kompatibilis multimédia-rendszer gondoskodik.

Az autóból eddig egyetlen példány készült, de ha van felesleges 165 ezer dollárod (46 millió Ft), 3-4 hónap alatt leszállítják a kocsit, mármint Amerikában. Európába valamivel drágább lesz a buli, nem utolsósorban a homologizáció miatt, de ne legyél már kicsinyes.