A Donkervoort D8 GTO már alaphelyzetében is a glóbusz egyik legextrémebb autója. Félelmetes megjelenése előrevetíti azt a pusztítást, amit az öthengeres Audi motor véghezvisz, falatnyi ajtaja felfelé nyílik, gömbölyded fara már akkor megdobogtatta a szíveket, amikor a Kardashian nővérek még csak tervezgették bulvárpályafutásukat.

A kétféle teljesítményszinten (340 vagy 380 LE) kínált autó 3,3, illetve 2,8 másodperc alatt gyorsul 100-ra, végsebessége 255-270 km/óra. Ezeknek a félelmetes menetteljesítményeknek a záloga, hogy az acél csővázra szénszálas kompozit borítóelemeket szerelnek, így a kocsi tömege nevetsége 695 kg (a gyengébbik verzióé 730 kg, de az sem piskóta)

Így készül a világ legerotikusabb autója 2 Karbonból tehát eddig sem volt hiány az autóban, egy ügyfél azonban azt szerette volna, hogy ezt látni is lehessen. Így született meg a Bare Naked Carbon Edition, amelynél nem festik, csupán lakkozzák a karosszériaelemeket. Alaphelyzetben persze ez igen rusnya volna, ezért ennél a különleges autónál arra is ügyeltek a munkások, hogy a szénszálfonatok minden panelen egy irányba álljanak. Ezt követően kézzel lakkozták le az egész autót, beleértve a beltérben elhelyezett, számos karbon kompozit elemet: nem csak az ajtók és a műszerfal, de a gyújtás háza, a bukókeret borítása, és a fényszóróház is ebből a könnyű anyagból készült.

A folyamat egyes részleteit megnézheted az alábbi videón.