Újabb csodával gyarapodik a Gran Turismo 6 videojátéhoz letölthető autók hosszú és igen kívánatos sora: ezúttal a Peugeot mutatta be elképzelését a tökéletes sportautóról.
A Vision Gran Turismo tanulmány mindössze 104 centiméter magas, ami a gigantikus kerekek (elöl 22, hátul 23 colos ? azaz 55,9, illetve 58,5 centi átmérőjű)  mellett akár komikusan is hathatna, ha nem volna lenyűgözően félelmetes.
A klasszikus, ék alakú karosszéria modern idomai mögé a BMW i8 megjelenése óta mindenképpen valami nagyon előremutató, nagyon zöld hajtásláncot képzelne oda az ember, de a Peugeot a klasszikus utat választotta: a játékbeli autót egy 3,2 literes, hathengeres turbómotor hajtja, 887 lóerővel, az összkerékhajtási rendszerbe hatfokozatú kéziváltón keresztül jut el a nyomaték. 
A lapos Peugeot erősebb, mint amilyen nehéz, hiszen menetkész tömege mindössze 875 kiló. Ezek után érthető, hogy az autó 1,73 másodperc alatt gyorsul százra. Nem véletlen, hogy belső hűtésű szénszálas fékeket képzeltek alá, elöl 380, hátul 337 mm átmérővel.