Amikor az ember fiatal, csinál olykor-olykor marhaságokat. Ugyanez igaz a részegekre. Ha pedig a kettőt kombináljuk, néha olyan szintű őrültséget kapunk, mint amit három, majdnem 21 éves oklahomai lány csinált.
Shelby Soderstrom és Holly Ingraham (a lenti képen), valamint harmadik, a jelentésben meg nem nevezett társuk alaposan felöntött a garatra, majd úgy döntöttek, elmennek autókázni. Nem ám akárhogyan: beültek egyikük kisteherautójába, egy-egy lány kihajolt az oldalablakokon, a középen ülő pedig vezette az autót.
Így mentek hosszasan, vidáman az országúton múlt kedden hajnalban, amikor egyszer csak rádöbbentek, hogy már csak ketten vannak: az utasoldalon kihajoló lányt elveszítették út közben. 
Megfordultak, és elkezdték keresni. Legalább 15 kilométert mentek visszafelé, mire rátaláltak az aszfalton fekvő, vérző fejű lányra. A későbbi rendőrségi jelentés szerint jó 10 percen át autóztak anélkül, hogy feltűnt volna nekik társuk hiánya – ez pedig azt is jelenti, hogy a szerencsétlen lány 90 km/óra sebességnél zuhant ki a kocsi ablakán. Amint megtalálták, mentőt hívtak hozzá; a lányt helikopterrel kórházba szállították; súlyos koponyasérülése ellenére várhatóan felépül.
Mivel a kutatás során mindkét lány vezette az autót, a rendőrség mindkettőjüket letartóztatta ittas vezetés miatt, amit tovább súlyosbít a tény, hogy Amerikában 21 év alatt tilos alkoholt fogyasztani. A lányok letették az óvadékot, szabadlábon várják a tárgyalást.

Végigfotózták az anyaszült meztelen házasságtörőket – képek itt!