Aki vasárnap kora reggel Érmihályfalva és Értarcsa között (Románia területén a román-magyar határ mellett, Debrecentől durván 50 kilométerre) autózott, azt a két település közötti éles kanyarban (annak Tarcsa felőli oldalán) szokatlan látvány fogadta: egy felismerhetetlenségig összetört autóroncs a szó szoros értelmében függött egy fán. 
Hasonlót talán még az akciófilmekben sem látni, ezért lehetett az embernek az az érzése, hogy valaki talán szándékosan tette oda. Sajnos, nem utóbbiról van szó: tragikus baleset történt szombatról vasárnapra virradó éjszaka, a rendőrségi közlemény szerint 0 óra 50 perckor. – írta Rencz Csaba az erdon.ro-n
Kirepült a kanyarból

Sajtóérdeklődésre Ioana Indries nyomozó elmondta, hogy egy 23 éves lengyel állampolgárságú fiatalember olyan sebességgel érkezett a kanyarba, hogy elvesztette uralmát az Audi márkájú autója felett, kisodródott az útról és nekicsapódott egy fának. A járműben egyedül tartózkodott, a helyszínen életét vesztette. 
A balesetet követő napon Érmihályfalván városszerte téma volt a tragédia. Az Utcai hírmondó szerint az elhunyt több társával egy helyi cégnél végzett rövid távú munkát, melynek végeztével hétfőn indultak volna haza. Szombat este egy helyi szórakozóhelyen voltak, ahonnan távozva a többiek szálláshelyükre mentek, ám ő két társa intése ellenére még Nagyváradra indult. 
Az állítólag elfogyasztott alkohol és az út nem megfelelő ismerete vezethetett a tragédiához. A sebességmérő 190-200 km/h állásnál ragadt be, ami a látvány alapján nem tűnik túlzásnak. Vasárnap dél óta már csak az állva maradt fa törzsének roncsolódásai tanúskodnak a történtekről.

(forrás: erdon.ro)

Közben pedig itthon ezt a három hülyegyereket keresi a rendőrség! 
Kattints a képre és kiderül, hogy mit tettek
Olyan baleset történt a magyar határ mellett, hogy nem fogsz hinni a szemednek! 1