Autóbalesetet szenvedett Kim Kardashian 1
Autóbalesetet szenvedett Kim Kardashian 2

Autóbalesetet szenvedett Kim Kardashian

Autóbalesetet szenvedett Kim Kardashian

Autóbalesetet szenvedett Kim Kardashian 6
Autóbalesetet szenvedett Kim Kardashian 7
Autóbalesetet szenvedett Kim Kardashian 8
Fotó megosztása:
Autóbalesetet szenvedett Kim Kardashian 9


Kim Kardashian, az internet és a kábeltévék nagy tomporú hőse kisfiával, North Westtel, valamint két testvéréve, Khloe Kardashiannal és Kylie Jennerrel.
A celebfamília tagjai Montana államban voltak síelni, a baleset a nyaralás vége felé történt. A behavazott autópályán elhajtott fekete terepjárójuk mellett egy kamion, és latyakkal borította be a szélvédőt. Az autót vezető Khloe Kardashian ijedtében félre kapta a kormányt, a terepjáró megpördült, átcsúszott az ellenirányú sávba, majd az árokban kötött ki.
A Kardashain nővéreknek hatalmas szerencséjük volt, sem nekik, sem Kim és Kanye West közös kislányának, a másfél éves North Westnek nem esett baja. Az autó is megúszta épen a kalandot, így folytathatták az útjukat.
Autóbalesetet szenvedett Kim Kardashian 10
A baleset pontosan két héttel azután történt, hogy a Kardashian testvérek mostohaapja, Bruce Jenner halálos kimenetelű autóbalesetet okozott malibui otthona közelében. Az alábbi videó ennek az ütközésnek a lehetséges folyamatát mutatja be; az egykori sportoló ellen emberölés miatt emelhetnek vádat.

Autóbalesetet szenvedett Kim Kardashian 11