Egy londoni taxisofőr beismerte, hogy 2013 januárjában, majd májusában megerőszakolta, illetve megtámadta egy-egy alvó utasát. 
A huszonéves nőket mindkét alkalommal hajnalban, egy szórakozóhely előtt vette fel, majd amint ittasan elaludtak, megállította az autót, és molesztálni kezdte őket.
Mindkét áldozata feljelentést tett a rendőrségen, és sikerült megszerezni a támadó DNS-mintáját, ám mivel az nem szerepelt egyetlen adatbázisban sem, a hatóságok sokáig tehetetlenek voltak. Végül 2014 nyarán sikerült beazonosítani a kérdéses taxit; a sofőr DNS-e megegyezett az áldozatokon találttal.
Az 52 éves David Perry a tárgyalás legelső napján bűnösnek vallotta magát minden, ellene felhozott vádpontban. Az ítélethozatalra márciusban kerülhet sor, ám a nyomozást vezető rendőr felhívást tett közzé, mert feltételezhető, hogy az elmúlt huszonöt évben több, hasonló bűntényt is elkövethetett a férfi, így most szeretnék, ha az esetleges áldozatok jelentkeznének.
Félmeztelenre vetkőzve kiabált az utcán az a nő, aki kendőzetlen szexuális ajánlatot tett az őt szállító taxisofőrnek. A bizarr rémálom a képre kattintva olvasható.
Megerőszakolta alvó utasát egy taxis 1
Megerőszakolta alvó utasát egy taxis 2

Megerőszakolta alvó utasát egy taxis

Megerőszakolta alvó utasát egy taxis

Megerőszakolta alvó utasát egy taxis 5
Megerőszakolta alvó utasát egy taxis 6
Fotó megosztása:
Megerőszakolta alvó utasát egy taxis 7