Nem mindennapi baleset történt tegnap este Debrecenben, a Szávay utca-Sőrés utca sarkán. Állítólag a BMW-t vezető férfi elhagyta a helyszínt, míg egyik utasa – átülve a vezető ülésbe – magára vállalta a balhét.
Egy nő tett telefonon bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőrségnek valamivel 19 óra után, hogy a Sőrés utca egyik házának kerítését egy autó áttörte.
Két kerítést gyalult le egy BMW Debrecenben 1
Két kerítést gyalult le egy BMW Debrecenben 2

Két kerítést gyalult le egy BMW Debrecenben

Két kerítést gyalult le egy BMW Debrecenben

Két kerítést gyalult le egy BMW Debrecenben 8
Két kerítést gyalult le egy BMW Debrecenben 9
Két kerítést gyalult le egy BMW Debrecenben 10
Két kerítést gyalult le egy BMW Debrecenben 11
Két kerítést gyalult le egy BMW Debrecenben 12
Fotó megosztása:
Két kerítést gyalult le egy BMW Debrecenben 13
A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a Várad utca irányából a Szávay utca irányába közlekedő BMW letért az útról és három ingatlan kerítésének ütközött, melyeket letarolt. A személygépkocsi az egyik udvarban parkoló Daewoo hátsó részének csapódva állt meg.
Két kerítést gyalult le egy BMW Debrecenben 14
A BMW-ben talált két férfit a rendőrök igazoltatták, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek. A szemtanuk állítása szerint az autót vezető férfi az összetört kocsiból kiszállt és elszaladt, míg a mellette utazó 42 éves férfi átült a vezetőülésre és azt állította, hogy ő vezetett.
Két kerítést gyalult le egy BMW Debrecenben 15
A járőrök megkeresték a gépjármű tulajdonosát, aki feltehetően azonos a baleset helyszínét elhagyó férfival. A 41 éves helyi lakost a rendőrök 21 óra 10 perckor otthonából a Debreceni Rendőrkapitányságra vér- és vizeletminta vételének céljából előállították.
A baleset körülményeit kivizsgálják, az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatnak nyomozást.