A buszon utazó szemtanúk elmondása szerint hangosan felsikoltott az a nő, akit csütörtökön este fél tíz után gázolt halálra egy busz New York Queens városrészében. Az áldozat szabad jelzésen, a zebrán haladt át, a jobbra kanyarodó busz vezetője azonban nem vette őt észre, és elgázolta.
A nőt maga alá gyűrte a busz, ám hallatlan szerencsével elkerülte őt az első kerék. A buszvezető azonban érthetetlen módon nem vette észre az esetet, és bár az utasai hangosan kiabáltak neki, hogy álljon meg, tovább hajtott. Ekkor az egyik hátsó kerék eltaposta a nőt. A következő pillanatban a sofőr ráébredt, hogy mi történt, és megállt, ám ekkor már késő volt, az áldozat a helyszínen életét vesztette.
A busz szabályosan, zöldön kanyarodott, ám a zebránál elsőbbséget kellett volna adnia. A sofőr segíti a rendőrséget a nyomozásban, a legutóbbi hírek szerint nem emeltek vádat ellene, és nem tartóztatták le.
Tudja, mi a közös a csecsemőkben, a Fülöp-szigeteki rendőrökben és a seattle-i buszvezetőkben? Kattintson a linkekre, meg fog döbbenni!