A Miami rendőrség egy 29 éves tagja az utóbbi időkben mintha nagy nyomás alatt lenne. Miután tavaly részegen verekedést provokált egy sportrendezvényen, a héten ismét szerencsésen dutyiba juttatta magát, noha ezúttal komolyabb eszközökhöz folyamodott. 

Christopher Vitalt (nyitóképünkön egy 2012-es felvételen) akkor tartóztatták le saját kollégái, amikor 160 km/óra sebességgel viharzott el egy közúti ellenőrző pont mellett, ami akkor is csúnya dolog, ha az embernek van érvényes jogosítványa, de Vitalét speciel tavaly bevonták. 
Amikor végül utolérték és megállították a lakossági kapcsolattartóként szolgáló rendőrt, beszédénél csak tekintete volt zavarosabb. Egyértelműen bűzlött az alkoholtól, és amikor átkutatták az autóját, több zacskónyi kábítószert (marihuánát, heroint és kokaint) is találtak az utastérben. 
25 éves hölgy utasánál szintén volt egy kis kokain, úgyhogy őt is magukkal vitték a rendőrök. 
Vital még ezen a ponton sem adta fel a küzdelmet: miután kirúgta a járőrkocsi ablakát, fejét többször beleverte az elválasztó falba, azt kiabálva, hogy bepereli kollégáit az őt ért testi sérülések miatt. Ezt követően életveszélyesen megfenyegette az intézkedő rendőröket, majd azt mondta, öngyilkos lesz. 
A férfi korábban elmondta, hogy depresszió elleni gyógyszereket szed.