Daniel K. Holtzclaw a gimiben, majd azt követően a főiskolán sztársportolónak számított, ám végül a hivatásos amerikai focis karrier helyett a büntetőjogot választotta, lediplomázott, és három évvel ezelőtt rendőrnek állt. 

Ilyen előélet mellett edzőit, tanárait és munkatársait is megdöbbentette, hogy a 27 éves Holtzclaw a vádak szerint legalább hat nőt támadott meg, miközben szolgálatban volt. Általában közúti ellenőrzés kapcsán került velük kapcsolatba. Legalább egyiküket saját szolgálati autójában erőszakolta meg, többeket orális szexre kényszerített, másokat csak levetkőztetett és megfogdosott. 
A fiatal rendőr állítólagos tevékenysége példátlan mértékű nyomozást indított útnak. Holtzclaw 18 hónapja teljesít járőrszolgálatot, a belső ügyosztály most az összes ügyét előveszi, és kapcsolatba lép az érintettekkel, hogy kiderítsék, vajon több áldozata is volt-e a férfinak. 
A rendőr áldozatai 34 és 58 év közötti, fekete bőrű nők voltak, ám a támadásokat aligha motiválta rasszizmus: Oklahoma City (Oklahoma, USA) szegények lakta negyedében, ahol Holtzclaw dolgozott, elsősorban afrikai amerikaiak, illetve vietnamiak élnek. 
A legutóbbi információk szerint a rendőrre ötmillió dolláros (1,1 milliárd Ft) óvadékot állapítottak meg, így jelenleg rács mögött várja a tárgyalás megkezdését. Nem tudni, hogy fogadott-e védőügyvédet magának.
Két rendőr két civil nővel szexelt a járőrkocsiban. Lefotózták őket. További részletek a képre kattintva.
Orális szex, nemi erőszak a rendőrautóban 1
Orális szex, nemi erőszak a rendőrautóban 2

Orális szex, nemi erőszak a rendőrautóban

Orális szex, nemi erőszak a rendőrautóban

Orális szex, nemi erőszak a rendőrautóban 5
Orális szex, nemi erőszak a rendőrautóban 6
Fotó megosztása:
Orális szex, nemi erőszak a rendőrautóban 7