Henri Bart Larue rendőr még csak 23 éves volt, amikor 2012 októberében, járőrözés közben észrevett egy autót, amelynek nem égett a hátsó lámpája. Megállította a kocsit, majd amikor a műszaki ellenőrzés során kiderült, hogy az nem engedélyezett futóművel van felszerelve, letartóztatta a vezetőt, egy szintén 23 éves hölgyet. 

Ahelyett azonban, hogy közvetlenül az őrsre vitte volna, a vád szerint Larue megállt egy bevásárlóközpont mögötti sikátorban, levette áldozata bilincseit, és szexre kényszerítette a nőt. “Démoni vigyor volt az arcán, és azt mondta: ‘El sem hiszem, hogy megtetted!'” – emlékezett vissza vallomásában a nő, aki állítólag a mai napig rémálmokkal küzd, és sötétedés után nem mer kimenni az utcára. 
A közel két évvel ezelőtt történt események után a nő feljelentést tett; három hónapos előzetes nyomozás után végül 2013 januárjában tartóztatták le és helyezték vád alá a rendőrt. Tárgyalása most, másfél évvel később kezdődött meg. 
Larue mindössze fél éve dolgozott a leesburgi (Florida) rendőrségen, amikor az eset megtörtént. Jelenleg fizetés nélküli szabadságon várja az ítélethozatalt; ha bűnösnek találják, akár életfogytiglant is kaphat.
Nem egyedüli a fenti eset. Kilenc év börtönbüntetésre ítéltek egy nőkkel erőszakoskodó rendőrt Los Angelesben. A történethez kattints a képre.

Letartóztatták, szexre kényszerítették a nőt 1