Sahana Bajracharya és barátja, Suraj Giri ugyanannál a nepáli televíziós csatornánál dolgoztak – a nyilvánvaló különbség kettőjük között, hogy Sahanát négy évvel ezelőtt az ország legszebbjének választották meg a Miss Nepal Earth versenyen. A közelmúltban több botrány is beárnyékolta a fiatal hölgy karrierjét, igazán megrengetni azonban egyik sem tudta – most azonban betelt a pohár. 

A Nepál középső részén fekvő, 580 ezer lakosú Chitwan rendőrsége a napokban egy, az út szélén álló, ütemesen ringatózó autóra lettek figyelmesek. Mivel ez az ázsiai országban a gyilkosságtól a nemi erőszakon át bármit reálisan jelenthet, közelebbről is kivizsgálták a dolgot. Ekkor fedezték fel az utastérben a csaknem teljesen meztelen párt, akik a helyi KTV televízió munkatársaiként azonosították magukat, azt állítva, hogy a csatorna megbízásából tették, amit tettek. 
Ez utóbbit a televízió vezetői egyáltalán nem találták viccesnek, olyannyira, hogy mindkettőjüket azonnali hatállyal elbocsátották. 
A több nepáli filmben is főszerepet játszó, 25 éves Bajracharya kisasszony nem vette a szívére az ügyet. Egy Facebook-bejegyzésben csak annyit írt: Minél tovább rekesztesz el egy patakot, annál gyorsabb lesz a folyása, amikor szabaddá válik az útja. Hamarosan visszatérek a képernyőre!
Autójában szeretkezett, bukott a szépségkirálynő 3

Azt már láttad mi történik, ha nem tartod be a benzinkúton előírt szabályokat. Például, ha járó motorral tankolsz, ráadásul telefonálsz?
Nagyot szólhat a dolog, csakúgy mint az alábbi videón. Kattints!

Autójában szeretkezett, bukott a szépségkirálynő 4