Mindkét típus megbízhatóan szolgál járőrautóként

Mindkét típus megbízhatóan szolgál járőrautóként

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt ma reggel (2014. augusztus 3-án) 7 óra körüli időben az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 156-os kilométerszelvényben.

Baleset az M7-es autópályán – megindult a forgalom 3
Az elsődleges adatok szerint egy személygépjármű szalagkorlátnak ütközött, majd többször megpördült. A jármű futóműve leszakadt, mely az útfelszínre került a mögötte haladó személygépjármű vezetője már nem tudott megállni, és neki csapódott. A balesetben három személy sérült.

Bázelné Mihályka Szabina, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy az ütközés következtében kiszakadt az egyik jármű motorja, az sztráda aszfaltja üzemanyaggal szennyeződött.
   
A marcali hivatásos és a balatonboglári önkormányzati tűzoltókat riasztották a mentéshez, akik áramtalanították a járműveket és felitatták a kifolyt olajat és üzemanyagot – közölte a szóvivő. A pályaszakaszt a szétszóródott alkatrészektől a közútkezelő munkatársai tisztítják meg.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség a bal pályatestet teljes szélességében lezárta, a forgalmat a 160-as kilométerszelvényben a balatonfenyvesi lehajtónál a 7-es útra tereli. Az autópályára a 150-es kilométerszelvényben, a fonyódi felhajtónál lehet visszatérni.

Frissítés:

– A forgalom 9 óra 15 perctől félpályán haladt, majd 9 óra 30 perckor mindkét sávot ismét lezárták.

– Baleset helyszínén 10 óra 8 perctől félpályán megindult a forgalom.

Nem indul jól ez a reggel, hiszen az M5-öes autópályán is teljes pályazár van egy baleset miatt. Részletek ezen a linken olvashatók!

Forrás: police.hu