Jogában áll hallgatni. Minden, amit mond, felhasználható ön ellen a bíróságon… Ezt a sablon rendőrségi szöveget minden krimirajongó fújja a világon, Jeremy Reynolds rendőr azonban azt állította, nem volt ezzel tisztában, amikor korábban egy kihallgatás során elismerte, hogy járőrkocsijában orális szexre kényszerített egy prostituáltat, illetve bántalmazott egy húszéves nőt. 

A Georgia állambeli rendőr ellen fajtalankodás, illetve hivatallal való visszaélés miatt emeltek vádat. Az ügyészség állítása szerint Reynolds szexuális szolgáltatásokat kért és kapott egy prostituálttól, miután azt beültette járőrkocsija hátsó ülésére. A felfüggesztett rendőr ügyvédje a tegnapi tárgyaláson felolvasta kliense vallomását, mely szerint nem kínált pénzt a szexért, és nem is kényszerítette a nőt, így amit tett, legfeljebb morálisan elítélendő, de nem törvénybe ütköző. 
Ennél nehezebben fogja kimosni magát egy másik vád alól Reynolds: egy 2010 januárjában tett feljelentés szerint a Georgia állambeli DeKalb megyében szolgálatot teljesítő rendőr az autópályán megállított egy gyorshajtót. A húszéves nő, Yvonne Ruiz próbaidejét töltötte egy korábbi gyorshajtási ügy miatt, így letartóztatása esetén börtönbe kellett volna mennie. 
Reynolds felajánlotta a nőnek: ha megmutatja neki a mellét, elengedi. Ezt Ruiz megtagadta, azért Reynolds megbilincselte, majd megmotozta, és közben megérintette a mellét. 
Reynolds mindössze két éve volt rendőr, amikor az állítólagos kihágásokat elkövette.
Tíz év börtönre ítéltek egy pedofil anyát, aki barátnője kisfiát rontotta meg autója hátsó ülésén.

Nőkkel erőszakoskodott egy rendőr 1