A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága munkatársai állampolgári bejelentés alapján ellenőriztek szerdán kora este egy soroksári ingatlant. A ház udvarán 5 darab személygépkocsit, 1 tehergépjárművet, valamint nagy mennyiségben bontásból származó autóalkatrészeket találtak. A megtalált járművek közül három személygépkocsi adatai szerepeltek a körözési rendszerben.
Illegális autóbontó bukott le Soroksáron 1
A rendőrök a házhoz tartozó telken – a gyümölcsfák árnyékában, illetve a paradicsompalánták mellett -, valamint a melléképületben egymásra halmozott karosszériaelemeket, gépkocsi ajtókat, hatósági jelzéseket, kipufogó rendszereket, kárpitokat, lökhárítókat, illetve egyéb, bontásból származó alkatrészeket, valamint feltehetően a járművek szétszereléséhez használt kéziszerszámokat, csavarhúzókat, elektromos eszközöket, kulcsokat találtak.
Illegális autóbontó bukott le Soroksáron 2
A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai vizsgálják a megtalált és lefoglalt eszközök eredetét, illetve megtették a szükséges intézkedéseket az elkövetők azonosítása és elfogása érdekében.
Illegális autóbontó bukott le Soroksáron 3
A BRFK Felderítő Főosztálya orgazdaság és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.
forrás: police.hu