Az M7 Bisztró-Albapark Étterem nyerte el az idei legszínvonalasabb autópálya-étteremnek járó díjat a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (KKK) konferenciáján.


Az M7-es autópálya 60. kilométerénél található étterem 2011 után idén már másodszor nyerte el a díjat. A KKK, az országos közúthálózat vagyonkezelőjének munkatársai minden évben több alkalommal felkeresik az autópályák mellett található éttermeket, amelyeket ellenőrzési lista alapján több szempontból pontoznak: figyelik az éttermek által nyújtott étel- és italkínálatot, a tisztaságot, a berendezések minőségét és a kiegészítő szolgáltatásokat is.  

Az étteremben a házias ízesítésű ételek mellett salátabár és látványgrillpult is várja a vendégeket, melyen a szakácsok a vendég kívánságának megfelelően sütik meg az előre pácolt hússzeleteket. A péksütemények is minden nap frissen, helyben készülnek. Az étterem plusz szolgáltatásai között tusolót, pelenkázót, gyereksarkot, üzleti tárgyalót és ingyenes internet-hozzáférést is kínál.