Jose Rigoberto Sanchez rendőr még alig huszonhat éves volt, amikor 2010-ben megállított egy autót a kaliforniai Palmdale városában. Az igazoltatás során kiderült, hogy a kocsit vezető hölgy ellen elfogatóparancs van érvényben. Sanchez azonban rugalmasnak bizonyult: felajánlotta a 24 éves nőnek, hogy elengedi, amennyiben hajlandó vele közösülni. Ez követően a sivatagba hajtottak, ahol megtörtént az aktus. 

Két nappal később egy 36 éves, gyaníthatóan ittas autóvezetőnő megbírságolásától tekintett el szex fejében. 
Sanchez főnökei pár héten belül fülest kaptak beosztottjuk viselt dolgairól. A 22 éves kora óta rendőrként dolgozó férfit a nyomozás idejére felfüggesztették, fizetését egészen tavaly nyári letartóztatásáig kapta. 

Jose Rigoberto Sanchez a tárgyaláson. 25 évtől életfogytig terjedő börtönre számított az ügyész.

A Los Angeles megyei bíróság emberrablás, megfélemlítés, szexuális zaklatás és hatalommal való visszaélés miatt helyezte vád alá a rendőrt. Óvadékát 1,45 millió dollárban (kb. 320 millió Ft.) állapították meg. Az előzetes várakozások szerint akár tényleges életfogytigra is ítélhették volna. 
Végül a pénteki ítélethozatalkor kilenc év letöltendő börtönbüntetést kapott, alighanem azért, mert az ellene felhozott vádakban bűnösnek vallotta magát.
Azt olvastad, micsoda bujálkodás zajlott fényes nappal Budapesten?