Szalagkorlátnak ütközött, majd a tetejére borult egy Porsche Panamera az M5-ös autópályán vasárnap. Az autóban négy ember utazott, akik közül egy gyermeket lábtörés gyanújával kórházba vittek. A Kiskunfélegyháza közelében történt baleset miatt a mentés idejére le kellett zárni a teljes útpályát. Az autópálya forgalmát terelőútra irányították.

A nap képe: felborult egy Porsche az M5-ösön 2
Ehhez hasonló volt a baleset előtt az autó:

A nap képe: felborult egy Porsche az M5-ösön 3

A Porsche Panamera 2009-ben jelent meg. Alapmotorja 3,6 literes hathengeres, 310 lóerővel, de emellett több V8-as variáns választható 420 és 570 lóerő közötti teljesítménnyel. Utóbbi motorral 3,8 másodperc alatt képes elérni a 100 km/órás sebességet a luxuslimuzin, és képes akár 310 km/órás tempóra is.

Ám nemcsak sportos benzinmotorjainak köszönheti sikerét a típus, igen népszerűek a hibrid és a dízel változatai is. A gázolajos motorokkal sem hétköznapi, hiszen képes akár 6 másodperc alatt százra sprintelni és 259 km/órás tempóval száguldani is, ami nem meglepő, ha tudjuk, hogy dízelből is van 300 lóerős.  A két- és négykerék-hajtással is elérhető Panamera ára 25 millió forinttól indul.