Komoly bajban van az a férfi, aki a vád szerint egy prostituált szolgáltatásait kívánta igénybe venni, miközben hároméves gyereke a kocsi hátsó ülésén utazott. Rossz lóra tett: a kiszemelt hölgy beépített rendőr volt.
“Egyáltalán nem az történt, amit a rendőr állít,” – mondja kétségbeesetten a férfi, akit saját bevallása szerint felültettek: éppen játékboltba igyekezett kisfiával, amikor meglátta az út szélén a nőt. “Azt hittem, valami szerencsétlen drogos, gondoltam, imádkozom érte” – mondja Patrick Williams, aki Daytona Beach (Florida, USA) egyik hírhedt negyedében ejtette meg a valószínűtlen találkozót. 
A prostituált – aki valójában álruhás rendőrtiszt volt – felajánlotta a férfinak, hogy menjenek el egy motelbe, ahol “a kisfiú majd rajzfilmeket néz, amíg csináljuk”. A derék apuka erre azzal válaszolt, majd “hátat fordít a gyereknek”, hogy az ne lássa, mi történik – legalábbis ezt mondja a rendőrség, szerinte ugyanis semmi ilyen nem történt. 
“Amint odébb lépett, elhajtottam. Alig két sarokkal odébb megállítottak és megbilincseltek a rendőrök.” 
“Egyáltalán nem én érdeklődtem, végig a hölgy kezdeményezett” – mondja a férfi, aki szerint felesége most “rettentő dühös.” 
Florida törvényei szerint tettéért, ha elítélik, 5000 dolláros (1,1 millió Ft) pénzbírságra számíthat.
Van olyan, hogy téveszt az ember. Így járt az a Georgia állambeli kisvárosban élő fiatalasszony is, aki, miután egy rendőrjárőr rajtakapta, hogy egy kisteherautóban csalja a férjét, zavarában nem szandálba bújtatta lábát, hanem valami egészen másba…