Hivatalosan is elhangzott: hamarosan érkezik a Toyota GT86 ikertestvérének, a Subaru BRZ-nek a megnövelt teljesítményű kivitele, a BRZ STI. 

Noha kimondani nehéz lesz a nevet, a sportkivitel megjelenésének legfeljebb azok nem fognak örülni, akik már kisebb teljesítményű motorral megvásárolták a modellt. 
A mellékelt képekből értelemszerűen semmi nem derül ki az autóról, de az Imprezával szerzett tapasztalatok alapján agresszív karosszéria-kiegészítésekre, a jobb aerodinamikát és a tökéletesebb hűtést szolgáló módosításokra és jelentős teljesítmény-növekedésre számítunk. 
Készül a hipergyors Subaru sportkupé 2
Szinte bizonyosra vehető a turbómotor, ugyanakkor az 1998 cm3-es blokk feltöltött kivitelének 240 lóereje (Subaru Forester 2.0 DIT) túlságosan közel van a BRZ alap, 205 lovas szívómotorjához – az Impreza WRX STI 2,5 literes boxerjének 300 lóereje már jobban hangzik. 
Spekuláció helyett persze várhatunk is a konkrétumokra. A gyár szerint “hamarosan érkezik” a modell, bár azt nem tudni, mit értenek hamarosan alatt – vélhetően még az ősz folyamán leleplezik a legférfiasabb rózsaszínbe öltöző modellt.
Addig is álljon itt egy videó az alapkivitelű, kétliteres szívómotoros BRZ-ről.
a videó a hirdetés után indul
Szerző: