Április végén mutattuk be azt a Toyota egyterűt, de az azóta eltelt egy hónap alatt sem lettünk okosabbak felőle. Illetve kiderültek a méretei (4,77 x 1,92 x 1,84 méter; 2,9 méteres tengelytáv), de az elektromosnak mondott hajtásláncról továbbra sincsenek információk 
Időközben elkészítette viszont az alábbi kis filmet a Toyota, ami megerősíti a korábban hallottakat: a Yuejia fiatal kínai vásárlókat szólít meg, beltere egyszerre kiválóan variálható és fényűzően kidolgozott, a bőrkárpitozástól kezdve a panoráma-napfénytetőig. 
Nem érdemes foglalkozni az ajtópanelekbe épített futófényekkel, a középkonzolon megjelenő forgalmi ábrával (vagy csak csálé dekoráció?), a hátrafelé fordítható anyósülés és a full digitális műszerfal ellenben reális opció. 
A filmből kiderül, hogy a kínai fiatalok is izgulnak, ha leánykérésre kerül a sor, hogy baromi picik tudnak lenni, ha 4,8 méteren hatuknak kell elférnie (persze mivel a filmen szereplő autó kívül-belül számítógéppel generált délibáb, ez nem olyan nagy kihívás) – az viszont továbbra sem világos, hogy a harmadik üléssor lehajtható-e, vagy fixen beépített, ahogy április végén tippeltük.