Sarah Cameron szülei alighanem örökre áldani fogják az eszüket, hogy lányukat annak idején beíratták tornára. 

Sarah, aki nyolcéves korától tíz éven át versenyszerűen tornázott, és junior Európa-bajnokként zárta sportpályafutását, múlt szerdán, huszonegyedik születésnapja másnapján édesanyjával és két barátnőjével sétált sheffieldi otthonuk felé, hogy kibontsa ajándékait, amikor egy 100 km/órával száguldó autó a zebrán elgázolta. 
Édesanyja tehetetlenül nézte, ahogy a várakozó kocsisort kikerülve két autó száguld elöl sétáló lánya felé. Sarah az első autó elől elugrott, egyenesen a második elé. 
Húsz métert repült, ám a levegőben magzati pózba gömbölyödött, karját a feje köré kulcsolta, így tompítva a földet érést. 
“Éreztem, hogy fenn vagyok a levegőben, és ösztönösen cselekedtem, ahogy annak idején az edzésen tanultuk” – mondta később a kórházban a joghallgató lány, aki rutinja ellenére rendkívül komoly sérüléseket szenvedett. 
Eltört a bal lába, a jobb keze, a medencéje, a kulcscsontja, a válla és a nyakcsigolyája, ezen kívül súlyos zúzódásokat szenvedett teste nagy részén. 
Idei vizsgáiról alighanem le kell mondania, az orvosok szerint, akik kórház-szerte csodájára járnak, legalább hat hónapba telik, mire teljesen felépül. 
Hat hónapnyi lábadozás vár a szerencsés lányra

Hat hónapnyi lábadozás vár a szerencsés lányra

A gázolót, aki lassítás nélkül hagyta el a baleset helyszínét, egyelőre nem találta meg a rendőrség.