Három korsó sör után autóba ült és hazaindul a harminc éves Jennifer Kemish. 


Nem jutott messze: autója letért az útról, majd ahogy pánikban visszarántotta a kormányt, frontálisan nekihajtott annak a Vauxhall (Opel) Vectrának, amelyben az esküvőjét tervezgető Annabelle Cooper, hároméves kisfia, Paul, valamint a nő vőlegénye, gyermekkori szerelme, Michael Clarke utazott. 
A menyasszony épp meglazította biztonsági övét, hogy hátra fordulva valamit segítsen kisfiának, amikor nekik ütközött a Ford Mondeo. Az asszony az ütés erejétől fejjel a szélvédőnek repült, elveszítette az eszméletét, és csak a kórházban tért magához. Az autót vezető férfi nyaksérülést, a kisfiú súlyos zúzódásokat szenvedett. 
A dél-angliai kikötővárosban, Southamptonban élő asszony sebei mára begyógyultak, de a homlokát kettészelő heg nem múlt el, és az eredetileg április derekára tervezett esküvő új időpontját még nem tűzték ki. 
“Kisfiam nem tud aludni, rémálmai vannak, én pedig teljesen elveszítettem az önbizalmamat. Nem merek társaságba menni” – mondja az asszony, akinek nem mellékesen a vakbelét is kivették az ütközést követően, és a mai napig erős hastáji fájdalmak és fejfájások gyötrik. 
A legjobban mégsem ettől szenved, hanem a gondolattól, hogy “valaki olyan felelőtlen lehet, hogy ittasan autóba ül, és mások életét, köztük egy kisgyerekét veszélyezteti.”

Tudja mennyit keresnek a Forma-1-es sztárok? Kattintson és ismerje meg a csúcspilóták fizetését!