Három korsó sör után autóba ült és hazaindul a harminc éves Jennifer Kemish. 


Nem jutott messze: autója letért az útról, majd ahogy pánikban visszarántotta a kormányt, frontálisan nekihajtott annak a Vauxhall (Opel) Vectrának, amelyben az esküvőjét tervezgető Annabelle Cooper, hároméves kisfia, Paul, valamint a nő vőlegénye, gyermekkori szerelme, Michael Clarke utazott. 
A menyasszony épp meglazította biztonsági övét, hogy hátra fordulva valamit segítsen kisfiának, amikor nekik ütközött a Ford Mondeo. Az asszony az ütés erejétől fejjel a szélvédőnek repült, elveszítette az eszméletét, és csak a kórházban tért magához. Az autót vezető férfi nyaksérülést, a kisfiú súlyos zúzódásokat szenvedett. 
A dél-angliai kikötővárosban, Southamptonban élő asszony sebei mára begyógyultak, de a homlokát kettészelő heg nem múlt el, és az eredetileg április derekára tervezett esküvő új időpontját még nem tűzték ki. 
Kettészakadt a menyasszony arca a balesetben 3
“Kisfiam nem tud aludni, rémálmai vannak, én pedig teljesen elveszítettem az önbizalmamat. Nem merek társaságba menni” – mondja az asszony, akinek nem mellékesen a vakbelét is kivették az ütközést követően, és a mai napig erős hastáji fájdalmak és fejfájások gyötrik. 
A legjobban mégsem ettől szenved, hanem a gondolattól, hogy “valaki olyan felelőtlen lehet, hogy ittasan autóba ül, és mások életét, köztük egy kisgyerekét veszélyezteti.”

Tudja mennyit keresnek a Forma-1-es sztárok? Kattintson és ismerje meg a csúcspilóták fizetését!