Ha van ember, aki alkalmatlan az autóvezetésre, az a brit Stephen Palmer. Jogosítvánnyal soha nem rendelkezett, mégis rendszeresen a volán mögé ült, általában ittasan és erőszakosan. Legutóbb egy nyugdíjas nappalijában állt meg autójával, miután a rendőrök elől menekülve áttörte a ház falát…

Sorozatos és arcátlan kihágásai dacára Palmer egészen mostanáig megúszta a börtönt – érthetetlen, miért kellett egy embernek meghalnia ahhoz, hogy rács mögé kerüljön. 
A 28 éves Palmer még tavaly december 30-án ült be annak a bérautónak a volánja mögé, amelyet egy haverjától kért kölcsön. Egy későbbi szemtanú állítása szerint agresszívan vezetett, rátapadt másokra, és beláthatatlan kanyarokban előzött. Éppen egy kátyút került ki, teljesen a szemközti sávba húzódva, amikor frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő Audi TT-vel. 
A sportkocsit vezető Louise Clark súlyos agysérüléseket szenvedett, és az összeroncsolódott autóban ragadt. Palmer az általa vezetett Honda Civicet hátrahagyva elsétált a baleset helyszínéről. Az áldozatot tűzoltók szabadították ki az Audiból, kórházba szállítás után lélegeztető gépre tették, ám kilenc nappal később egymás után több agyvérzést szenvedett, ezért lekapcsolták a gépről. 
Palmer ugyanezen a napon adta fel magát a rendőrségnek, akik a helyszínen talált vérnyomok alapján már azonosították és keresték őt. 
Az illetékes nyugat-londoni bíróság öt és fél év börtönre ítélte, továbbá hat évre eltiltotta a közügyektől a férfit, aki beismerte bűnösségét. Ha valaha úgy dönt, hogy jó útra tér és jogosítványt szerez, a bíróság határozata szerint ahhoz különleges pályaalkalmassági vizsgát kell tennie. 
Az ítéletnek ezzel az utóbbi részével nem tudunk egyetérteni: autónak a közelébe sem engednénk egy ilyen embert.