Mennyit érhet egy huszonéves, 2,3 literes, összekerékhajtású Audi Cabrio? A piacon nem sokat, de ennek a példánynak különleges a története. Az L449 TRP forgalmi rendszámú autót újkorában nem más használta, mint a walesi herceg egykori felesége, Diana hercegnő, aki az alábbi képen hercegi fiait, Harryt és Williamet fuvarozza az összkerékhajtású kabrióban.

Árverésen Diana hercegnő Audija 1
Árverésen Diana hercegnő Audija 2

Árverésen Diana hercegnő Audija

Árverésen Diana hercegnő Audija

Árverésen Diana hercegnő Audija 6
Árverésen Diana hercegnő Audija 7
Árverésen Diana hercegnő Audija 8
Fotó megosztása:
Árverésen Diana hercegnő Audija 9
A smaragdzöld színű kabrió további érdekessége, hogy azt nem vásárolta meg az udvar: a gyár használatra bocsátotta Lady Di rendelkezésére. A hercegnő nem járt sokáig az autóval (épp csak annyi ideig, hogy a szín Európa-szerte a legkeresettebbek közé ugorjon az Audi palettáján); az 1994-es gyártású autó egy év után már a Sotheby’s katalógusában szerepelt. Egy szingapúri bankár vásárolta meg, a várt 20 helyett 23 ezer angol fontért (akkori árfolyamon 8,2 millió forint). 
Sorsa azóta ismeretlen volt. Most ismét kalapács alá kerül, mégpedig azzal az 1991-es gyártású Bentley Turbo R limuzinnal együtt, amelyet egykor Diana volt férje, Károly herceg használt. A Bentley piaci értéke értelemszerűen magasabb, Lady Di Audija azonban izgalmasabb fogásnak érkezik: teljesen kiszámíthatatlan ugyanis, hogy mennyit adnak érte a hercegnő rajongói. 
Árverésen Diana hercegnő Audija 10
Diana relikviái rendszeresen eszement összegekért találnak gazdára. Két nappal ezelőtt a hercegnő tíz ruháját árverezték el összesen 900 000 angol fontért (323 millió forintért), az összegnek több mint egynegyedét egyetlen selyemruha adta.