William Morel egyetlen mentsége, hogy senki nem halt meg abban a balesetben, amelyet múlt szombaton ő okozott Bedford (New Hampshire, USA) külterületén, de így is nemének szégyene a 47 éves férfi. 

Az összetört autóban hagyta sérült utasát 1
Az összetört autóban hagyta sérült utasát 2

Az összetört autóban hagyta sérült utasát

Az összetört autóban hagyta sérült utasát

Az összetört autóban hagyta sérült utasát 5
William Morel: igazi mintaférfi
Fotó megosztása:
William Morel: igazi mintaférfi

William Morel: igazi mintaférfi

William Morel: igazi mintaférfi


Az, hogy bevont jogosítvánnyal vezetett, jogi kérdés, az viszont, hogy ittasan ült a volán mögé, már erkölcsi is, főleg, hogy utast is szállított magával. Az eddigiekből könnyen felvázolható hozzáállása, amiből egyenesen következik, hogy a megengedettnél gyorsabban hajtott. Ezt természetesen sötétben, egy fák szegélyezte mellékúton tette, méghozzá egy hátsókerék-hajtású sportkocsival, így minden körülmény adott volt ahhoz, hogy ripityára törje autóját. 
A baleset papírforma szerint be is következett, a férfi egy rosszul kiszámított kanyar után lecsúszott az útról, Corvette-je beleakadt egy fatönkbe, amely tövestül kitépte az autó jobb hátsó kerekét. Utóbbi berepült egy kocsibejáróba, amelynek tulajdonosa értesítette a rendőrséget. 
Amikor a helyszínelők megérkeztek, a sofőrt nem találták, ott volt viszont még utasa, akinek alkoholos befolyásoltságáról nem tudunk, az viszont tény, hogy még mindig a rommá tört autóban ücsörgött. Mentőt hívtak hozzá, kórházba vitték, de mivel sérülései nem voltak súlyosak, onnan hazaengedték.
A vezetőre másfél órával később bukkantak rá, békésen sétált az országúton. Hogy segítségért indult, megijedt, vagy bódulatában elfelejtette az egész ügyet, egyelőre nem tisztázott.