Kísértetház: hat baleset három év alatt 1
Kísértetház: hat baleset három év alatt 2

Kísértetház: hat baleset három év alatt

Kísértetház: hat baleset három év alatt

Kísértetház: hat baleset három év alatt 10
Kísértetház: hat baleset három év alatt 11
Kísértetház: hat baleset három év alatt 12
Kísértetház: hat baleset három év alatt 13
Kísértetház: hat baleset három év alatt 14
Kísértetház: hat baleset három év alatt 15
Kísértetház: hat baleset három év alatt 16
Fotó megosztása:
Kísértetház: hat baleset három év alatt 17


Kísértetház: hat baleset három év alatt 18


Kísértetház: hat baleset három év alatt 19


Kísértetház: hat baleset három év alatt 20


Kísértetház: hat baleset három év alatt 21


350 000 fontért (122,5 millió forint) hirdette meg otthonát 2010 nyarán Tom és Shirley Wardle, mert nyugdíjasként kisebb otthonba szerettek volna költözni.

Néhány hét múlva egy BMW rombolta le takaros előkertjük egyméteres falát. Kijavították a kárt, de ekkor még nem sejtették, hogy a következő két és fél évben ezzel szórakoztatja őket otthonuk… 
Fél évvel később egy Citroen Saxo tulajdonosa kopogtatott be hozzájuk – a vezetőoldali ajtajával. 
Újabb három hónap elteltével, néhány nap különbséggel két további autó bontotta le a sárga téglafalat, a sérülések és a kár kísértetiesen megegyeztek. 
Mind a négy autó ugyanabból az irányból érkezett: egy éles kanyar felől, ahol ugyan sebességkorlátozó tábla van kitéve, mégis rendszeresen megcsúsznak az autók, és valahogy mindig Wardle-ék 70 méterrel odébb fekvő virágos kertjében landolnak. 
“Minden évben kiültetjük a nárciszokat és dáliákat, és minden évben elpusztítja őket valami ámokfutó” – mondta a 67 éves férfi, aki tavaly már 70 ezer fontot (24,5 millió forint) engedett a vételárból, de így sem kellett senkinek az elátkozott ház, ezért végül le is vették a hirdetéseket. 
A nyugdíjas szerint egyértelműen a rossz minőségű út a hibás, a kanyarban azok is megcsúsznak, akik betartják az 50 km/óra korlátozást, aki pedig egy kicsit is gyorsabban jön, az náluk köt ki. 
Tavaly nyáron egy piros Fiesta ugratott fel a fal tetejére, a romok alatt jól látszanak a fotón a virágok. 
Azóta nyugalma volt a brit párnak, egészen a múlt hétig, amikor egy fiatalember olyan nagy sebességgel hajtott át a kanyaron, hogy majdnem túlfutott Wardle-éken. 
Majdnem: miközben becsúszott a szomszéd kocsibehajtójára, félig mégis csak lebontotta azt a falat, amelynek újjáépítésére eddig 15 ezer fontot (5 millió forint) fizetett ki a biztosító. 
Kísértetház: hat baleset három év alatt 22
“Nagyon viccesnek találta a srác a helyzetet, de nem az. Errefelé gyerekek is járnak, előbb-utóbb valakinek baja esik. Mi pedig hiába veszekszünk az önkormányzattal, nem csinálnak semmit, csak méricskélnek és ígérgetnek.”