A skóciai Fairlie békés alvóváros, ahol nem sok minden történik. A helyi lakosoknak gyakorlatilag egy, visszatérő sérelme akad csupán: a településen átvezető főút, amely ijesztő mértékű átmenő forgalmat generál. Most már azt is tudjuk, nem véletlenül ostorozták a hatóságokat…

Lebontotta a házat a teherautó 1
Lebontotta a házat a teherautó 2

Lebontotta a házat a teherautó

Lebontotta a házat a teherautó

Lebontotta a házat a teherautó 6
Lebontotta a házat a teherautó 7
Lebontotta a házat a teherautó 8
Fotó megosztása:
Lebontotta a házat a teherautó 9
Néhány héttel ezelőtt egy szénnel megrakott nyerges vontató máig tisztázatlan okokból letért a szűk útról, és nagy sebességgel egy százötven éves homokkő házba rohant. Az ütközés lebontotta a ház sarkát. Belegondolni is rossz, ha nem kora délután történik a borzalmas baleset – az emeleti lakók egyébként éppen hazafelé tartottak az ütközés idején, ha nem késik le a korábbi vonatot, otthon lettek volna, amikor a kamion kidöntötte a ház homlokzatát.
A járműszerelvény első fele mélyen belefúródott a házba, szó szerint megsemmisítve a földszinti saroklakást. Annak tulajdonosai, egy 55 éves asszony és 60 éves társa otthon tartózkodtak. A nő azonnal életét vesztette, a férfi azonban megúszta apróbb karcolásokkal az esetet, akárcsak a teherautó vezetője. 
Az asszony és párja mindössze egy éve költöztek a faluba.