Mélyponton a casco-díj 1
Mélyponton a casco-díj 2

Mélyponton a casco-díj

Mélyponton a casco-díj

Mélyponton a casco-díj 9
Mélyponton a casco-díj 10
Mélyponton a casco-díj 11
Mélyponton a casco-díj 12
Mélyponton a casco-díj 13
Mélyponton a casco-díj 14
Fotó megosztása:
Mélyponton a casco-díj 15 Mintegy 100 ezer autós fogja az utolsó napokban megkötni kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását. Most érdemes odafigyelni a kötelező biztosítás mellé kedvezményesen együtt köthető casco- és lakásbiztosítási termékekre.

Mint a kotelezo.hu rámutat, a kötelező biztosítás mellé megkötött, és év végéig életbe lépő biztosításokat még nem terheli biztosítási adó. Casco termékek esetében ez egyaránt vonatkozik a néhány ezer forintos minicascóra, a lopásvédelmet biztosító termékekre és a teljes körű casco biztosításokra egyaránt.

Ráadásul az alkusz elemzése szerint a teljes körű casco díja az idei kampányban óriásit zuhant: a legnépszerűbbnek számító 10 százalék/50 ezer forint önrészt választók legolcsóbb díjajánlata átlagosan 37 600 forint, ugyanez a szám 10 százalék/100 ezer forint mellett pedig már a 32 ezer forintot sem éri el. Ezzel a teljes körű casco-díjak két év alatt gyakorlatilag megfeleződtek.

Az év végi évfordulós kötelezővel kapcsolatosan figyelni a határidőre, hiszen akinek felmondása nem érkezik el december 1-je, szombat éjfélig a jelenlegi biztosítójához, az adott autóra a következő egy évben már csak a most meglévő biztosítónál rendelkezhet kötelező biztosítással.

Az alkuszok többsége a dokumentumok biztonságos feldolgozhatósága érdekében a november 30. éjfélig beérkező ügyfélmegbízások esetén tudja átvállalni az ügyfél helyett a régi szerződés felmondását.

SZÁMOLJA KI JÖVŐ ÉVI BIZTOSÍTÁSÁT ERRE A LINKRE KATTINTVA!