A Mazda Motor Hungary Kft. immáron ötödik éve támogatja az SOS Gyermekfalvak magyarországi tevékenységét. Az együttműködés keretében Együd Tibor, a Mazda Motor Hungary Kft. ügyvezetője 2012. júliusban átadott egy, a gyerekek nyári táborozásának költségeit fedező utalványt Szilágyi Imrének, a kőszegi SOS Gyermekfalu vezetőjének.
Emellett a Mazda és az SOS Gyermekfalu dolgozóinak összefogásával valósult meg a kőszegi SOS Gyerekfalu játszótérének állagmegóvó festése. A közös munkához természetesen a gyerekek is szívesen csatlakoztak, a falu vezetői a Mazda dolgozóinak munkáját pedig ízletes ebéddel hálálták meg.
Az elmúlt évben a Mazda Motor Hungary Kft. egy Mazda5 gépjárművet ajánlott fel egy hónap használatra az SOS Gyermekfalu számára, és a Gyermekfalu további gyermekutaztatáshoz kapcsolódó költségeit is fedezte, ezáltal lehetővé téve, hogy a gyerekek meglátogathassák biológiai szüleiket. Ez a Mazda5 gépjármű különleges külső dizájnt kapott, amely az SOS Gyermekfalu gyerekei között meghirdetett gyermekrajz-pályázat műveiből készült. 
Az SOS Gyermekfalu Alapítvány Európa-szerte segíti a gyermekeket és fiatal felnőtteket, több mint 60 éve családias hangulatban próbál otthont és reményt adni a gyermekeknek, fiataloknak és fogyatékosoknak egyaránt a saját kulturális és vallási környezetükben.