A hazai készítésű Top-Map térképadatbázis legújabb verziója már elérhető az iGO Navigáció felhasználói számára. Ebben már új nevükön szerepelnek a Budapesten nemrég átnevezett közterületek.

A Moszkva teret mostantól Széll Kálmán térnek, a Köztársaság teret II.János Pál pápa térnek, a Lágymányosi hidat pedig Rákóczi hídnak hívják majd. A Ferihegyi Repülőtér ezentúl Liszt Ferenc nevét viseli, a Margit híd budai hídfőjénél található parkot pedig a város leendő díszpolgáráról, Elvis Presley-ről nevezték el. A több mint 20 új budapesti utcanevet is tartalmazó térképet a felhasználók egyszeri frissítésként, vagy az éves előfizetés keretében tölthetik le a naviextras.com oldalról.

Az iGO már ismeri az Elvis Presley teret 1
Az iGO már ismeri az Elvis Presley teret 2

Az iGO már ismeri az Elvis Presley teret

Az iGO már ismeri az Elvis Presley teret

Az iGO már ismeri az Elvis Presley teret 11
Az iGO már ismeri az Elvis Presley teret 12
Az iGO már ismeri az Elvis Presley teret 13
Az iGO már ismeri az Elvis Presley teret 14
Az iGO már ismeri az Elvis Presley teret 15
Az iGO már ismeri az Elvis Presley teret 16
Az iGO már ismeri az Elvis Presley teret 17
Az iGO már ismeri az Elvis Presley teret 18
Fotó megosztása:
Az iGO már ismeri az Elvis Presley teret 19 Magyarország digitális térképe összesen 982 km hosszú úthálózattal bővült, amelyben már szerepel az M43-as autópálya április közepén átadott Szeged és Makó közötti szakasza is, a Tiszán átívelő Móra Ferenc híddal együtt. A térképen szintén megtalálható a Komáromot elkerülő 131-es út, valamint a Vas megyei Szeleste mellett futó 86-os számú út.
 
Az iGO navigációs szoftverek pontossága, lefedettsége nagyrészt a hazai felhasználóknak is köszönhető, hiszen több mint 11000 változtatás az ő visszajelzéseik alapján került fel a térképre. Körülbelül 2500 új hasznos hely (POI) került a legfrissebb adatbázisba, ezen kívül a navigációs térkép mostantól 3500 általános iskola és vasúti átkelő környékén hívja fel az autósok figyelmét a lehetséges veszélyekre.