A hazai készítésű Top-Map térképadatbázis legújabb verziója már elérhető az iGO Navigáció felhasználói számára. Ebben már új nevükön szerepelnek a Budapesten nemrég átnevezett közterületek.

A Moszkva teret mostantól Széll Kálmán térnek, a Köztársaság teret II.János Pál pápa térnek, a Lágymányosi hidat pedig Rákóczi hídnak hívják majd. A Ferihegyi Repülőtér ezentúl Liszt Ferenc nevét viseli, a Margit híd budai hídfőjénél található parkot pedig a város leendő díszpolgáráról, Elvis Presley-ről nevezték el. A több mint 20 új budapesti utcanevet is tartalmazó térképet a felhasználók egyszeri frissítésként, vagy az éves előfizetés keretében tölthetik le a naviextras.com oldalról.

Az iGO már ismeri az Elvis Presley teret 2 Magyarország digitális térképe összesen 982 km hosszú úthálózattal bővült, amelyben már szerepel az M43-as autópálya április közepén átadott Szeged és Makó közötti szakasza is, a Tiszán átívelő Móra Ferenc híddal együtt. A térképen szintén megtalálható a Komáromot elkerülő 131-es út, valamint a Vas megyei Szeleste mellett futó 86-os számú út.
 
Az iGO navigációs szoftverek pontossága, lefedettsége nagyrészt a hazai felhasználóknak is köszönhető, hiszen több mint 11000 változtatás az ő visszajelzéseik alapján került fel a térképre. Körülbelül 2500 új hasznos hely (POI) került a legfrissebb adatbázisba, ezen kívül a navigációs térkép mostantól 3500 általános iskola és vasúti átkelő környékén hívja fel az autósok figyelmét a lehetséges veszélyekre.