Nagy autót a férfinak, kicsit a hölgyeknek – múlt hét kedden ezt a témát feszegette a Morning Show mesterhármasa is, akik egyre inkább a gondolat helyessége mellett tették le voksukat. A kis autó nőies – állították. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani nagy elmélkedése közepette nem számított arra, hogy épp egy sebességfanatikus férfi fogja őket megcáfolni.

Turán Frici megcáfolta Sebestyén Balázst 2 A gondolatmenetet meghallva Turán Frigyes, a Synergon Turán Motorsport versenyzője telefonon világosította fel a fenegyerekeket a kisautókban rejlő teljesítményről. Mivel a puding próbája az evés, Frici nem hagyta ennyiben a dolgot és a három úriembert meghívta a Hungaroringre egy próbára, ahol a kételkedő hármas megismerhette egy kisautó, a 280 lóerős Ford Fiesta S2000-es tudását. A kihívás hallatán Balázsék nem hátráltak meg, s némi vicces élcelődés után rögvest igent mondtak.

Két nappal később kételyekkel és izgalommal telve ülhettek be a versenyző mellé. S hogy milyen következtetésre jutottak a végén a fiúk? A mellékelt videókat megnézve nem lesz nehéz levonni a tanulságot a kisautós téveszméről.


Turán Frici idén a rali-világbajnokság SWRC kategóriájában versenyez, ahol hét futamon indul. Első versenyükön, a Jordán-ralin a harmadik helyről esetek ki, miután kigyulladt az autójuk. legközelebb a Szardínia-ralin indulnak a jövő hét végén.