Gyors megszabadulás a bérautótól 1
Gyors megszabadulás a bérautótól 2

Gyors megszabadulás a bérautótól

Gyors megszabadulás a bérautótól

Gyors megszabadulás a bérautótól 5
Gyors megszabadulás a bérautótól 6
Fotó megosztása:
Gyors megszabadulás a bérautótól 7


A magyar piacon egyedülálló szolgáltatást vezet be az Avis Autókölcsönző, az újítás révén az ügyfelek mostantól gyorsabb bérautó-visszavételnek örülhetnek.

A technikai újdonság lényege, hogy egy, az Avis központi rendszeréhez csatlakozó kézi készülék segítségével a cég munkatársa a gépjárművet a parkolóban átveszi, megadja a szükséges paramétereket (leadási időt, km-óra-állást, üzemanyagszintet és az esetleges sérüléseket), majd azonnal ki is nyomtatja a bérlet lezárását szolgáló elektronikus bizonylatot, melyet a bérlő már csak alá kell hogy írjon. A feldolgozás folyamata mindössze 60 másodperc.

Az innováció révén az ügyfél nemcsak időt takarít meg – például induló repülőjáratához sietve -, hanem külföldi tapasztalatok alapján nagymértékben segíti a későbbi reklamációk elkerülését is, hiszen a személyes átvétel lehetőséget ad többek között az esetleges sérülések megvitatására még a bérlet lezárása előtt.

Elsőként a ferihegyi repülőtéri irodában érhető el a szolgáltatás, de hamarosan a belvárosban, illetve céges telephelyen történő visszavételeknél is alkalmazzák.