A Radical Garage motorépítő műhelyből került ki az a két egyedi motorkerékpár, amely három hónapon át az UNIQA Biztosító fővárosi irodaházát díszíti. A Róbert Károly körút 70-74. szám alatt található VitalBusiness Center előcsarnokában bárki megcsodálhatja a mesterműveket.

Az Angel Dust nevű átalakított Harley-Davidson 2009-ben a legjobb choppernek kijáró elismerést vívta ki a magyar bajnokságon. A másik kiállított kétkerekű, a Public Enemy No. 1 a magyar épített motorok bajnokságán a Best lowrider kategória első helyén végzett, valamint a Bikers World custom show legszebb motorja lett Szlovéniában.

“Munkáink során elsődleges szempont, hogy a lehető legtöbb alkotóelemet kézi munkával – fémből – alakítjuk ki, és kitartóan törekszünk a kiváló minőségre. Minden általunk készített motor működőképes, használható” – vallott filozófiájáról Görbe Sándor, a Radical Garage motorépítője.

Egyedi építésű motorok a biztosítónál 2 “Nem véletlen a biztosító székházának használata, hiszen azt épp ilyenre tervezték. Az épületben a biztosítói ügyfélszolgálat és kárrendezési iroda mellett posta, étterem és kávézó is található, és rendszeresen szervezünk kiállításokat is” – mondta Othmar Michl, az UNIQA Biztosító vezérigazgatója. “Tavaly az irodaház megnyitása alkalmából oldtimer Vespák töltötték meg az előcsarnokot, és a nyári fotópályázatunk díjnyertes alkotásait is itt állítottuk ki. Az, hogy ismét motorokat választottunk, magától adódott, hiszen a hazai piac meghatározó gépjármű-biztosítója vagyunk.”

A 2011 márciusáig megtekinthető kiállítás másik érdekessége, hogy a motorok hátterét Pelle Zoltán festőművész munkái adják. A festmények airbrush technológiával készültek, amely eljárást a motorok dekorálásánál is gyakorta alkalmazzák. Így alkotnak a kiállítás elemei harmonikus egységet.