Nagy siker a Nissan új kompaktja 1
Nagy siker a Nissan új kompaktja 2

Nagy siker a Nissan új kompaktja

Nagy siker a Nissan új kompaktja

Nagy siker a Nissan új kompaktja 22
Nagy siker a Nissan új kompaktja 23
Nagy siker a Nissan új kompaktja 24
Nagy siker a Nissan új kompaktja 25
Nagy siker a Nissan új kompaktja 26
Nagy siker a Nissan új kompaktja 27
Nagy siker a Nissan új kompaktja 28
Nagy siker a Nissan új kompaktja 29
Nagy siker a Nissan új kompaktja 30
Nagy siker a Nissan új kompaktja 31
Nagy siker a Nissan új kompaktja 32
Nagy siker a Nissan új kompaktja 33
Nagy siker a Nissan új kompaktja 34
Nagy siker a Nissan új kompaktja 35
Nagy siker a Nissan új kompaktja 36
Nagy siker a Nissan új kompaktja 37
Nagy siker a Nissan új kompaktja 38
Nagy siker a Nissan új kompaktja 39
Nagy siker a Nissan új kompaktja 40
Fotó megosztása:
Nagy siker a Nissan új kompaktja 41 A nagy érdeklődés miatt a Nissan már június 1-jétől rendelhetővé tette a Juke-ot, annak ellenére, hogy a kiszállításokat csak októberben kezdik meg.

“Messze meghaladta a várakozásainkat, hogy alig négy hét alatt több mint 15 000 előrendelést kaptunk. A Juke iránt megnyilvánuló igény igazolja azt a törekvésünket, hogy azoknak a vásárlóknak az igényeit szeretnénk kielégíteni, akiket egyáltalán nem hoz lázba az európai kisautópiacon megtalálható hagyományos kínálat” – mondta Vincent Wijnen, a Nissan marketingért felelős európai alelnöke.

A merész formájú autóval a Nissan saját bevallása szerint férfiasságot és dinamizmust akar vinni a kisautópiacra, olyasmit, amit a Nissan felmérése szerint a kisautó-vásárlók jelenleg hiányolnak. A Nissan várakozása szerint a Juke-vásárlók 80 százaléka első alkalommal fog Nissan gépkocsit vásárolni, vagyis a konkurenciától szipkázzák el. Ezt korábban a Qashqai is elérte a bevezetésekor és továbbra is fenntartja.

Az új szabadidő-autó alapára 4,19 millió forint, amiért Visia felszereltséggel szállítják a modellt. Emellett Accenta és Tekna kivitelekben vehető meg a Juke, előbbi 4,6, utóbbi 5 millió forinttól indul.

Háromféle motorral érhető el a járgány. Az ismert 1,6-os szívó benzines és 1,5-ös turbódízel mellett van egy teljesen új, közvetlen befecskendezésű, turbófeltöltésű, 1,6 literes benzinmotor is. Utóbbi teljesítménye 190 lóerő, nyomatéka 240 Nm. A kocsi az elsőkerék-hajtás mellett 4×4-es hajtáslánccal is kérhető.