Csütörtökön a portugál futammal folytatódik a rali-világbajnokság. Az évad hatodik versenyének felvezetéseként utcai bemutatót szerveztek a futam rendezői, ahol nagyjából 40 ezer néző figyelte a rali sztárjait, akik egy kis ízelítőt nyújtottak a tudásukból. A Citroën színeiben jelen volt Sebastien Loeb, Dani Sordo és Kimi Räikkönen, miközben a Fordot Mikko Hirvonen és Jari-Matti Latvala (az Új-Zéland Rali győztese) képviselte.

Gumiégetéssel melegítettek a sztárok 2

A világsztárok mellett jelen voltak a Pirelli Star Drivers program pilótái és egy sor portugál pilóta, így Armindo Araujo és Bernardo Sousa is. Az egyórás show keretében nem versenyeztek, bemutatót tartottak a pilóták és kedvet hoztak azok számára is, akik különben nem biztos, hogy elmentek volna a csütörtökön az Algarve Stadionban rajtoló ralira.

A Ford pilótái egy másik különleges eseményről Madridból érkeztek Portóba, ugyanis szombat este még megnézték a Bajnokok Ligája döntőt a helyszínen. De ez után sem pihenhetnek, hiszen a csütörtöki rajt előtt még Faróba utaznak, hogy teszteljék a Focus WRC-t.

Nézzen videókat az eseményről:

Forrás: Amber PR