Mazda3, új Opel Astra, VW Golf V: melyik néz ki a legjobban? – kérdeztük Olvasóinktól néhány hétig. Ebben az időszakban 2598 szavazat érkezett. A voksolás folyamán végig az Astra vezetett és a három autóra leadott szavazatok aránya sem módosult jelentősen.

Mindhárom típus nagy tetszést váltott ki, amit a szavazatok egyenletes eloszlása is mutat. A Mazda3-ra a voksok 30,5, az ötödik generációs Golfra 32,4, míg az Opel Astrára 37,1 százalék jutott. 963 szavazattal a vezess.hu olvasói új Opel Astrát ítélték a legszebbnek a három új autó közül.

A szavazás részletes eredménye itt tekinthető meg.

Új kérdésünk arra vonatkozik, hogy milyen, az autózáshoz kapcsolódó költség zavarja Olvasóinkat a leginkább. Itt a fizetőssé tett és ismét csak 10 napos matricával igénybe vehető M7-es autópályától az akár 400 forintos óránkénti és akár éjfélig fizetendő parkolási díjakon át, az új autók árára rakódó Áfán keresztül, bőséges a választék.

Bevettük a voksolásba a 10 százalék alatti inflációnál harminc százalékkal megemelt átírási illetéket, a szabadáras kötelező felelősségbiztosításokat, a nem olyan rég megjelent környezetvédelmi termékdíjat, és természetesen egy klasszikust, a benzinárba épített 70 százaléknyi adót. Várjuk és köszönjük szavazataikat.