Hazánkban is kapható Michael Schumacher sisakjának replikája. Az ötszörös világbajnok bukósisakját az Euromotor importálja Magyarországra. Ez a bukó egy utcai használatra szánt sportmotoros sisak, amely versenycélokra is megfelel. Anyaga üvegszál-erősítésű műanyag, karbon és aramid, amely anyagok a nagy szilárdság mellett könnyű súlyuk miatt is kiválóan alkalmasak erre a célra. A QM1 Street külső héja csupán 500 grammot nyom.

A QM1 Streethez hasonló fejlettségű sisakok aprólékos aerodinamikai vizsgálatok eredményeként születnek meg. A sisak ennek köszönhetően jól ellenáll az emelő és a motoros fejét lefelé nyomó erőknek is.

A szélvédő plexi polikarbonátból van, mint az autók fénytörő mintázat nélküli fényszóróborítása. A sisak belsejét antiallergén réteg borítja. A high-tech bukósisak súlya 1360 gramm.

A Schumacherét idéző fényezéssel 114 000 forintba kerül a QM1 Street. Feketében 80 000 forinttól indul az újdonság ára, látványosabb színben 85 ezer, illetve 94 ezer forintért vásárolható meg a Schuberth QM1 Street.

A Schuberth a motorkerékpárok világából ismert, de két éve a Forma-1-be is beszállt. Több neves F-1-es pilóta sisakját is ez a német cég gyártja. Közéjük tartozik Nick Heidfeld, Rubens Barrichello és a két Schumacher testvér.