Akik nem találták elég sportosnak az Audi TT eddigi megjelenését, most már nem feltétlenül kell tuningcéghez fordulniuk. Ezentúl gyári minőségű és garanciájú kiegészítőkkel tehetik sportosobbá autójukat.

Húsz milliméterrel kerül közelebb a karosszéria az aszfalthoz az S line sportfutóművel. Nem csak az autó úttartása és kanyarsebessége javult a keményebb lengéscsillapítók miatt, hanem a kormányzás is agilisabb lett, ami pontosabb vezetést tesz lehetővé.

Kilenc küllős, 8×18 colos felnik is részét képezik a csomagnak, amelyek már szinte teljesen kitöltik a kerékjáratokat. A könnyűfém felnikre 225/45 R 18-as gumikat szerelnek. Titán szinű betéttel készítik az S line xenonfényszoróit. A sorozat autóit egyedi, S line feliratokkal szerelik, amelyek a TT hátsó sárvédőin kaptak helyet. Lehetőség van a széria szinek melett két egyedi fényezéssel is megrendelni az S line TT-t. Az egyik gyöngyház-metál Misano piros, míg a másik Avus ezüstmetál.

Természetesen a belsőtér is sportosabb lett. A vásárlók szövet-bőr sportüléseket találnak a TT-ben, ami helyett lehet rendelni Speed szövetborítást vagy teljes bőrborítást Silber néven. Háromküllős sportkormány, bőr kézifékkar és alumínium váltógomb teszik igazán sportossá a vezetői környezetet.