A németországi Düsseldorfban rendezett Caravan Salonon mutatkozott be a frissített Volkswagen Transporter kalandos változata, a California. A T6.1-es generáció alapjait használó családi kempingbusz olyan klasszikus elemeket hoz, mint a kétszínű fényezés és mellette telepakolták modern kütyükkel, melyek kellemesebbé varázsolják az utazást.

Itt a Volkswagen új kempingbusza 1
Itt a Volkswagen új kempingbusza 2

Itt a Volkswagen új kempingbusza

Itt a Volkswagen új kempingbusza 9
Itt a Volkswagen új kempingbusza 10
Itt a Volkswagen új kempingbusza 11
Itt a Volkswagen új kempingbusza 12
Itt a Volkswagen új kempingbusza 13
Itt a Volkswagen új kempingbusza 14
Fotó megosztása:

LED-es fényszórók mellett olyan vezetéstámogató rendszerek segítik a sofőrt, mint a holttérfigyelő rendszer vagy az adaptív tempomat, valamint sávtartó és konfigurálható digitális műszerfal. Több USB csatlakozó gondoskodik arról, hogy mindenki tölthesse a fedélzeten a telefonokat és tableteket. Ahogyan a műfajban megszokott, úgy ez a beltér is jól variálható.

Itt a Volkswagen új kempingbusza 15

A tetősátorban és a hátsó ülésekből is kialakítható ágy, az első sor ülései pedig hátra fordíthatóak. Több tárolóhely és jól felszerelt konyha van a Californiába szép, fával burkolt szekrényében. A motorháztető alatt 2 literes, négyhengeres turbódízel található, mely első- vagy összkerék-hajtással párosítható.