A H350 mindenhová eljut, akár a legkíméletlenebb körülmények között is. Különösen megbízható és gazdaságos munkaeszköz, mely új mércét állít a kényelem terén. A rugalmas platform révén elérhető különféle felépítményekkel, a zárt áruszállítótól a platós teherautón át az utasszállító buszig. Összes kivitele tágas utastérrel és akár 12,9 köbméteres raktérrel várja a felhasználókat. A remek kilátás és a kiemelkedő, személyautós komfort az utasok kedvencévé teszi.

H350_1

A gondosan kivitelezett műszerfali ergonómia könnyed és biztonságos felhasználhatóságot eredményez.  Az átgondoltan kialakított belső tér és a kiváló helykihasználás olyan ‘mobil irodát’ teremt, amely megkönnyíti a vezető mindennapos feladatainak elvégzését. A praktikum és a biztonság kéz a kézben járnak a vezető előtt. A multifunkciós kormánykerékről szó szerint ujjmozdulatokkal vezérelhető az audiorendszer és a fedélzeti számítógép kijelzője.

H350_2

A beépített LED-es irányjelzőkkel szerelt külső visszapillantó tükrök javítják a H350 láthatóságát, míg az oldalsó karosszériaburkolatok a sérülésektől óvják a járművet. A külső és belső LED-es világítótestek még stílusosabbá, még takarékosabbá teszik a gépkocsit.

H350_3

Az új Hyundai H350 remek munkahely.

Több millió kíméletlen tesztkilométer során bizonyította, hogy a létező legmarconább klímaviszonyokkal is képes megbirkózni. Bármilyen kihívás várjon rá, teljesítményével és minőségével minden elvárásnak képes megfelelni. 3 év kilométer-korlátozás nélküli garanciánk hozzájárul megbízhatóságához.

Új Hyundai H350 – teljesíti küldetését!

További információk