Amikor egy ügyfél arra kérte az orosz Redline tuningcsapatát, hogy alakítsanak át számára egy Volkswagen Transportert, nem az áruszállítás járt az eszében. Egy luxuslimuzint képzelt el, az attól elvárható minden kényelmi szolgáltatással, épp csak kényelmesebb be- és kiszállással, valamint gigantikus válltérrel.

A T6 nem csak helykínálatában bizonyult alkalmasnak a feladatra, de a padlóba integrált hosszanti sínek is ideálisak voltak a feladat megvalósítására. A gyári üléseket eltávolították, majd helyükre beszereltek három, külön-külön szabályozható fotelt. Ezek a BMW 7es-ből származnak, és nem csak minden irányban állíthatók, de klimatizálhatók, és masszázsfunkciót is kínálnak.

Családi luxuslimuzin 2 Mindhárom üléshez motorosan kihajtható lábtámasz tartozik, a legelső 180 fokban hátrafordítható, így az utasok kényelmesen beszélgethetnek. Az elülső ülés támlájából motorosan kisasztalka és tükör hajtható ki.

A fedélzeti szórakoztató-rendszer kialakításakor nem fogták vissza magukat a mesterek: 27 colos LCD-kijelző, digitális televízió-vevő, Apple TV-szolgáltatás és természetesen mobilinternet is került az autóba. A monitor alaphelyzetben az önálló ülés előtt van, de gombnyomásra kicsúsztatható oldalra, és ekkor mindhárman tévézhetnek a kocsiban.

Fedélzeti hűtő nem került a kocsiba (nem is baj, legalább nem morzsázzák össze a szőnyeget), de a Redline szerint ez akár utólag is beépíthető, ha meggondolja magát az ügyfél.

Ahogy illik, a sofőrállást leválasztották az utastérről, a vezető rádión vagy egy lehúzható ablakon keresztül beszélgethet utasaival.

A képeket és a fenti videót elnézve bármely cégvezető megirigyelhetné ezt a luxusbuszt. A slusszpoén viszont az, hogy az átépítést egy magánember rendelte meg magának és családjának, az elülső ülés a gyereké – így már érthető a viszonylag szerényebb lábtér, no meg a televízió elhelyezése.