A Hankook a napokban jelentette be, hogy új modellel bővíti pótkocsira szánt gumiabroncs-választékát. Az új e-cube Blue TL20 kifejezetten az európai igényeknek megfelelően fejlesztették ki. A távolsági forgalomra szánt modellnek olyan elvárásoknak kellett megfelelnie, mint a minőség és a biztonság, emellett a tervezőknek az iparágban oly fontos gazdaságosságot is szem előtt kellett tartaniuk.

Az e-cube Blue TL20 futófelületi keveréke 8 százalékkal csökkenti a gördülési ellenállást, mellyel értékes energiát takarít meg menet közben. A négy körbefutó, fő vízmentesítő mintaárok javítja a vízre felfutással szembeni ellenállást, emellett csökkenti a zajkibocsátást. Ez a keverési technológia 55 százalékkal növeli a gumiabroncs élettartamát a szabványos termékekkel összehasonlítva. A speciális lamellákat a kiváló gördülési ellenállás és alacsony gördülési zajkibocsátás érdekében fejlesztették tovább.

Az e-cube MAX választék kiegészítéseként a Blue TL20 természetesen minden olyan alaptechnológiával rendelkezik, mint például a Hankook speciális keverési eljárása, az IMS (Innovative Mixing System), mely optimalizált gördülési ellenállást biztosít, valamint a szabadalmaztatott Stiffness Control Contour Theory (SCCT), mely a szövetváz tartósságát növeli, továbbá javítja az újrafutózási jellemzőket. A Hankook gumiabroncsa 385/55 R22.5-as méretben lesz elérhető.